Hitta bra trucktillbehör

Du som letar efter trucktillbehör och är i behov av trucktillbehör, du bör kolla in BIAB Truckservice. Detta företag har under många år kunnat förse sina kunder med högkvalitativa produkter. Det för att kunna öka säkerheten och komforten hos de som kör truck. Detta företag både tillverkar och säljer olika sorters tillbehör för truckar samt truckutrustning. De tillverkar bland annat:

  • Förlängningsgafflar
  • Pikbom
  • Mattpik
  • Gaffelspridning
  • Lyftok

För att kunna utföra olika arbetsmoment med din truck så gäller det att ha rätt tillbehör. Det är vad du kan hitta hos BIAB.

Bra tillbehör för truckar

Hos BIAB kan du hitta bra trucktillbehör som alla är av hög kvalitet. De har olika varianter av pikbom. Det finns en med gaffeltunnlar för hantering av tex. mattor & rör samt en som går använda för montering direkt på gaffelbordet. Du hittar även gaffelförlängare, både öppen och bottnad variant. Sedan har de även snöskopa och snöblad, för dig som sysslar med att röja snö på olika sätt.

Utöver att detta företag har en massa tillbehör för truckar, så har de även truckar av olika slag. Du kan hitta bra begagnade truckar att köpa. Sedan så erbjuder de även service av truckar.

Ta hand om dina truckar

Dels är det bra att se till så att du har alla de trucktillbehör du behöver ha för din truck, eller dina truckar. Se även till att göra service på dem då och då, så att de håller länge. Du kan få hjälp med service samt även reparationer av BIAB. Du kan läsa mer om denna tjänst på deras hemsida.